Pochopíš

Pochopíš

Anotace: (náhlá myšlenka autora)

6.1.2009 00:45
(náhlá myšlenka autora)

Pochopíš

Do očí se mi dívej
nehledej nic co tam není
snaž se vnímat co Ti nabízím
a dál už nehledej...

Co očekáváš ode mě?
Máš co Ti nabýzím
přesto nechápeš co chci
nemám zájem o city
které mi neustále někdo nabízí
chci něco jiného
tak už to pochop

nevíš
chci sex jen sex
co natom není k pochopení
nečekej ale vrhni se na mě
kdekoliv jento udělej
jemi jedno kde třeba v parku
jen už nekecej a hubu drž
co stojíš se bojíš
kdy se už na mě vrhneš
příteli drahý....příteli můj
Autor JarekBrnoCz, 09.08.2009
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí