Měsíční svit aneb Přátelství s Tebou

Měsíční svit aneb Přátelství s Tebou

Anotace: :-) Nevím jestli se podíváš :-D

...A NAHOŘE JE MĚSÍČNÍ SVIT

Jak hezký je to čas, trávený s Tebou
Ruce mě už od velkého mrazu zebou
Hřeje mě však u srdce představa
Že jsi. To každému se nestává!

Můžu mít na milióny problémů
S Tebou jeden po druhém rozlámu
Zároveň nechci, abys je měla Ty
Tlačí přec na mozkové závity.

Přátelství je krásná věc
Říkám často, poslouchej mě přec
Život není jen procházka růžovým sadem
Člověk může uhnout bohužel i zadem.

Těším se, až se tu setkáme
Možná i štěstí zase potkáme
Jsi sluníčko, nech trable být
Jenže nahoře už je měsíční svit.
Autor Zasněný básník, 09.08.2009
Přečteno 538x
Tipy 12
Poslední tipující: Janca.LP, DNA, Pevya, Modrý Anděl, Psavec, Dev_LATea_princess, Danik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná :-)...ST :-)

27.08.2009 14:14:00 | DNA

Moc hezká. Ať přátelství vydrží.

22.08.2009 17:32:00 | Pevya

Krásnááá SuperTip;)

09.08.2009 19:49:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí