Pro ADL

Pro ADL

Anotace: xxx

Někdy jsi nahoře, a někdy zas níž,
Co život tvůj trápí, to sám dobře víš,
Představy světa, tak o tom jen sníš,
Vždy, když jsi smutný, vždycky, když spíš.

Dnes byla smutná a já jsem se zdál,
Napsat i slovo asi dnes se zas bál,
Čas plyne, jen běží a mysl je dál,
Když na chodníku pálil, tiše sám stál.

Teď bude třetí a já půjdu snít,
Hořkost života dál musím pít,
Benzín do ohně bojím se lít,
A tak doufám, že jednou budu tě mít.
Autor Breg, 10.08.2009
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí