Vidělas..

Vidělas..

Anotace: .. růžový vesmír?

Vidělas růžový vesmír?
tma vůbec není tam černá
v budoucnu, času otřesmi
zůstane spektra nádherná

škála barev, šeď a černá
vezmou za své bez náhrady
zdali se pak usnout nedá?
chytrej si dá se vším rady

přes wormhole vrátím se zpátky
do minulosti spát sladce
noc co noc hrát s ohněm hrátky
před spaním, pak ještě krátce

vesmírem hvězd lítat černým
do Tvých se zřítelnic dívat
pak trychtýřem obousměrným
být zpět, když bude se stmívat

růžově v budoucím čase
abych to zažil i jinak
s Tebou vždy znova a zase..
Tvůj růžový méďa plyšák
Autor Petbab, 10.08.2009
Přečteno 431x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, DNA, padající do neznáma, Lilly Lightová, Gudula, Flamy, Mbonita, Psavec, sophia92, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné verše a závěr sladký (mám slabost pro medvídky),ST

30.08.2009 22:51:00 | hašlerka

"Ani tma tam není černá", tak tam by se mi líbilo. Působí to na čtenáře hezky. Ten konec je také prímový. Dávám tip.

11.08.2009 06:15:00 | Lilly Lightová

barevný vesmír jak obrázky z pláže,
jen vzlétnout nad obzor, až tam k mléčné dráze...

10.08.2009 16:08:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí