Totální tetelení

Totální tetelení

Anotace: Zamýšleno jako písňový text, tak uvidíme...zas jedna patologicky milostná.

Sbírka: Lingvistovi

Totální tetelení

Pomatenou hlavou
popudem svých pudů
mé pletichy plavou
připravují půdu
pro totální tetelení
- tím tížená teď budu
toť tělaprosté těhotnění,
jež plodí ve mně zrůdu.

Sitting on your back
ALL RIGHT
Holding tight your neck
I CRIED
Feeling kind of „black“
AT NIGHT
Filling in my soul crack!

Seseknutou hlavou
stresorem svých strachů
sny, co tebou slynou,
shnijí skládkou tlachů.
Přes totální tetelení,
v němž hledala jsem rudu,
sladké snění – není, není!
Bloudím, blbá, v bludu.

Sitting on your back
ALL RIGHT
Holding tight your neck
I CRIED
Feeling kind of black
AT NIGHT
Filling in my soul crack!

Pohřbenou mou hlavou
prsty proudem grifů
propast v půdě hrabou
po zástavě dechu.
Pro totální tetelení
zdvihnu příkrov prachu
černou krev ať zase zpění
do hlavy pár drátů.
Autor Katyně, 10.08.2009
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: Zpátky, Radek.oslov.Šafárik, René Vulkán
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě napsané

18.08.2009 19:02:00 | Radek.oslov.Šafárik

jen poklonu mohu vyseknouti těm co umí více jazyků
dar to veliký, měj se krásně a tvá láska ať je požehnaná a pravá, levou neber je to dřina k z bláznění

13.08.2009 16:45:00 | Lady L

Máš můj obdiv a nejen za anglinu, kterou neumím. Jsou tam výborný obrazy.

12.08.2009 23:33:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí