O mně samé...

O mně samé...

Anotace: napadla mě v noci na chatě...

Čokoláda na poušti,
pomalu se rozpouští,
po písku si stéká, kane,
to se se mnou taky stane.

Jak na nebi zmizí mrak,
rozplynu se taky tak,
nebude či bude zle,
co jsem víc, než iluze?

Jak ze sněhu někdy zjara,
bude ze mě voda, pára,
vzpomínka snad zbyde pouhá,
co jsem víc, než vaše touha?
Autor genca, 10.08.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí