Brouci

Brouci

Anotace: o myšlení...

Z pod střechy vylézají
brouci otvorem v plechu,
plni Zarathustry
a dechu z horských
výšin
tuší že silný vítr
odnese jejich malá
tělíčka
na druhou stranu
vysokého plotu
kde jim nikdo
a oni sami
odpoví
za letu
k čemu slouží
krovky
a proč i hlavy
mají vlastní
křídla.

Poté usednou
na střechu
a v bezmyšlenkovitosti
vlezou pod klidný
plech

ale
na
domu
za
vysokým plotem.

Oko v oku. Náplň. -Diamanty- bez tvaru, jména.



Mám brouka v hlavě.
Autor tukiy, 10.08.2009
Přečteno 205x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí