Milí miláčkové

Milí miláčkové

Anotace: Tak trochu přeslazené přání, prostě originál.

Milí miláčkové,

je nám ctí vám na svatbě být,
z číše lásky s vámi jíst a pít.

Kouzelné flétničky oznamují,
že svatební zvony vám dnes znějí.

Milá Terezko a Marku,

Svobodu jste vyměnili,
prsteny se okroužili.

Jeden pro druhého jste zlato,
už je to tak, stojí vám to za to.

Vaše láska má barvu
rudých vlčích máků,
cinkají jemně zvonečky.

Jste si sobě zaslíbeni
jako ty bílé ovečky.

V náruči plné něhy a citu,
prožijte život svůj,
naučte se prvním krůčkům,
protkaných láskou a porozuměním.


Čiperní jste velice,
už jste skoro trojice.

A jak to na začátku bývá,
nejdřív holku, potom syna.

My vám štěstí chceme přát,
zdraví,lásku vinšovat.

Za svobodou ať vám teskno není,
na všechno jste teď dva.
Pan a paní Barabášovi.

Přejeme vám, ať krásné tóny
vás provází po celý život.

Pavel, Ola, Evička a Ondrášek
Autor devcatko z jetele, 10.08.2009
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: hašlerka, Paulín
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké srdečné přáníčko

14.08.2009 23:14:00 | hašlerka

Přání hezké, milé, ale se svobodou ať se učí žít,důvěřovat si, navzájem se ctít,jinak se láska může vyplavit, někde do moře.

12.08.2009 00:33:00 | strawbery

Moc pěkné přání Barabášům.

10.08.2009 19:48:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí