ŽANETA

ŽANETA

Anotace: večírek....znásilnění....strach

Žaneta si sedla s kamarádkami na pivo
Popíjeli z půllitrů a hudba hrála na živo
Kolem třetí ráno se rozhodla domů jít
Nezbyli jí peníze, aby si taxi mohla vzít

Kráčela tiše uličkami temnými
Pohrávala si s myšlenkami sprostě černými
Každého nepatrného zvuku se bála
A kousek dál na rohu partička stála

Byli to kluci silní a letně ostříhaní
Hákovému kříži všichni zaprodaní

Na druhou stranu ulice zkusila mlčky přejít
Ovšem všimli si jí a chuť si nenechali zajít
Dva zezadu jí chytli, třetí se před ní smál
Ona stála strnule a čekala, co bude dál

Do blízkého parku jí odvlekli
Její sukni kostkovanou jí hbitě vysvlékli
Hodina tuze nepříjemná to pro ni byla
S ohromnými bolestmi se v keři ráno probudila

Nikomu nic neřekla, hrozně se stydí
A před očima svýma neustále chlapce vidí
Po večerech se bojí ven, doma radši bývá
Před všedním světem se u televize skrývá

Kluci dál po putykách vysedávají
A pozdě k ránu násilí v ulicích páchají
Autor Fačo, 11.08.2009
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sama by zůstávat neměla a takové "hajzly" by měla nahlásit!

11.08.2009 11:35:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí