Alone

Alone

Anotace: občas se člověk cítí strašně sám, i když má okolo sebe spoustu dalších lidí...nepochopen, zrazen..a uvnitř jen tmu..

Sám v hlubinách své duše,
utápíš se v myšlenkách.
Sám prodíráš se temotou,
chceš dojít ke konci.
Jak otrok vyšších sil
bez nároku na oddych.
Jak malá chromá holka,
co baletkou chce být.
A tak jen přemýšlíš
nad smyslem života.
Proč přináší tu bolest,
vždyť, co z toho má??
Chceš být, chceš žít.
Naplno a pořád.

Řekni proč sám se zdáš
i mezi přáteli.
Řekni mi co tvůj život
od smutku oddělí.

Občas všech už máš dost
a ve svém pokoji
sám rád bys přemýšlel,
proč se to nehojí.
Proč dějí se ty věci
a ty je tolik řešíš...
Jsi prostě z jiý planety,
asi musíš být,
když zajímá tě proč,
proč nejde šťastně žít...
Autor DNA, 11.08.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Holmy, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí