Bez vyznání

Bez vyznání

Anotace: ...

Vyznávám se ti, co mohu víc?
Jsem rubem mince a ty jsi líc.
Scházíš mi vážně, bez legrace.
Zdržíš se při mě vždy tak krátce.
V srdci mám písek a kamení,
býváme láskou omámeni.
Nemyslím na nic, vše mě tíží,
od tebe nic mě neponíží.
Když při mě nejsi, nevnímám čas,
zapomínání - dřív mi šlo snáz.
Mince je jedna, my však jsme dva.
Proč moje cesta k té tvé vedla?
Už ani brečet nedovedu,
ve slovech cítím zbytky jedu.
Zanechám svého vyznávání,
chceš-li mě ještě, nemám zdání.
Autor Inge, 11.08.2009
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První půlka moc pěkná, druhá trochu kostrbatá.

11.08.2009 22:58:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí