Má vílo..

Má vílo..

Anotace: k obrázku smutné víly jsem hledala vhodná slova

...A držím tě v dlani vílo má krásná
Tvému půvabu sklání se i hvězda jasná
...A držím tě v dlani
tisknu a svírám
do Tvých očích se však tuze nerad dívám

Míváš v nich slzy
skoro až žal
řekni-a prosím brzy kdo do tvého srdce tu bolest dal

snad trápí tě lidská zloba?
Snad to že málokdo pomocnou ruku podá?
Nebo snad dětský pláč když máma nepřichází?
nebo to že lidstvu štěstí schází?

...Vílo má malá,
to by sis dala
...Nech to konovi, ten m á větší hlavu
Autor martina svobodová, 12.08.2009
Přečteno 234x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí