Kráter

Kráter

.


V temnu jen pochyby nad všední věcí
po stěnách křídla motýlů
rozpadlé barvy ve věčné šedi
a otázky uvadající bez odpovědi

rozpraskané dlaně zalité slzami
svěšené šátky v batice temna
bdí věčně v zatracení - prázdnota z jemna

pár něžných dotyků v osamnění
na nebi hvězdný déšť přání
a marná snaha všeho v mylném zdání
že slunce při rozbřesku
zahalí v objetí zla tání
a bude s kým k nebi vzhlížet
bez pozvání do srdce chytat štěstí
že zůstanou stopy na předměstí

v zapomenutém čase vzpomínek
motýla, kterého ze srdce dávno jsem pustila
k objevům citů pro úsměv přátel
na cestách životem
v myšlenkách kráter

Bez šance objevu
tiše spí.......

.
Autor padající do neznáma, 12.08.2009
Přečteno 271x
Tipy 21
Poslední tipující: Markéta G., zlomený a nanicovatý -__-, Lilly Lightová, Gudula, strašidýlko-střapatý, Bíša, Katyně, Psavec, Mbonita, stravla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se Ti to povedlo...dávám supertip.

14.08.2009 11:18:00 | Lilly Lightová

Prostě...ST. Nevím, co říct...K.

12.08.2009 23:56:00 | Katyně

smutný ale pěkný text ST

12.08.2009 18:40:00 | stravla

je tady mlhavo.. abych viděl Zem, musím vyskočit.. teď vidím

12.08.2009 12:11:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí