Ráno na Kampě

Ráno na Kampě

Anotace: inspirace Erbenem, světem, smrtí a životem

Noční pokoj - černá lampa
venku řve pes waf waf waf!
Pod oknem se budí Kampa
a já se modlím - prosím, plav!

To malé dítě nevinné
pluje vodním náručím
kdy ten výkřik pomine?
zažral se mi do uší...

Teď už jen zní vytí psů
hladina se zavřela
dva rybáři na břehu
zapíchli háčky do těla.

Bílý odlesk tělíčka
pluje si dále od břehu,
než se chytla rybička,
chytl se háček výstřihu.

A jak píská vlasek navijáku
matka si trhá kadeře
dítě se nepodobá ptáku
očka už neotevře...
Autor sisounek, 12.08.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí