Trip

Trip

Anotace: vydejte se na výlet do nitra svého bytí

Do ticha nechám znít tón svého hlasu,
Melodie snění, utopie, euforie, vše co můžeš si přát.
V tomto kouzelném světe, kdy cítíš se jako pán,
Teprve teď dokážeš vnímat tu krásu.

Myšlenky se zhmotňují, obrazy promlouvají,
Skrz hudbu, kterou můžeš vidět, nacházíš sám sebe,
Cítíš se jako kouzelník v říši divů, tak odvahu seber,
Cítíš sílu bytí, v tomto bizarním světě, až se ti dech zatají.

Rovnou do nitra duše, jiná cesta nevede,
Můžeš nalézt Boha a nebo sám sebe, pokud budeš chtít,
Barvy hrají divadélko na nebi, cítíš jak krásné je žít,
Vydal ses na výlet, vzal sis totiž L.S.D.
Autor Buddha, 12.08.2009
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bodhisattva tipující buddhovi :-) škoda toho LSD ...

30.01.2011 19:37:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí