Planétka Amor..

Planétka Amor..

Anotace: .. medzi Marsom a Jupiterom

Vyznať sa v planétkach je nad sily
ak aj mi všetky počarili
jediná jedna (Ty vieš ktorá)
pritúli monstre skáj netvora

keď po ňom trsy svetiel sliedia
ech, nebyť tohto online média
kam by sa podel, krídla zložil
vystrel sa spať, aby zas ožil

tí zmiznú v hĺbkach (však sa vrátia)
keď si dnes so mnou neporadia
planétka Amor miluje ma
naša láska obdobu nemá

v celom vesmíre.. riešim odlet
netušil som v nej dreaming comet
prebúdza sa, má ústa, oči
z hlávky, čo za mnou pootočí

vlasy iskria, sa trblietajú
- či porozumieš inotaju
ktorý v básni na tisíc rokov
ukryl som.. čoho?.. hádaj koľko?
Autor Petbab, 13.08.2009
Přečteno 266x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, Mišiačik, DNA, Agniezka, Radek.oslov.Šafárik, Gudula, Psavec, Mbonita, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi pekná

28.08.2009 11:32:00 | Mišiačik

Souhlasím, hezká.

14.08.2009 00:33:00 | Psavec

Moc hezká

13.08.2009 20:15:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí