Zatvrzelec

Zatvrzelec

Anotace: ...

Tančíš mezi můrami,
zavřen, kolem satani,
teče krev, teče proudem,
les usnul už splínem.

Umíráš v tichosti sám,
co na cestu ti dám?

Teskníš nad vínem,
žebráš s pivem...
Zemři kamaráde,
zemři blázne!

Zapomeň, křič o pomoc,
brzy rozplyne se noc,
usneš navždy nepolíben,
usneš s panenským klínem.

Usni, už spi,
prosím nelži si!
Autor boomslang, 14.08.2009
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí