Tajemství touhy....

Tajemství touhy....

Anotace: ...

Černý závoj z mrtvých,
kosti propletené ve vlasech,
šaty dlouhé v síních,
boty v zapomenutých časech.
Chodíš zde už dlouho,
skrýváš se mezi námi,
přicházíš k nám, touho,
proč bosa po lesních stráních?

Omrzel tě pohár života?
Omrzelo tě už zpívání?
Omrzela tě už lakota?
Zhyneš navždy v zalykání!
Autor boomslang, 14.08.2009
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí