Neměnná

Neměnná

Anotace: Některé věci se bez přičinění prostě samy nezmění...

Nemám si myslet,
že je to smutný svět,
přitom každý umí jen závidět.
Co na tohle říct..
jen jsem asi čekala víc.
Spousta nadějí a vizí,
nevyplněných,
bez uskutěčnění zmizí.

Nechápu to.
Tohle nejsem já.
Cítím se jinak,
nevidím okolo sebe depresivní černý mrak..
Jsem snad šťastná?
nebo zlomená..
Asi to vysvětlení nemá.

Ze snů a nadějí spřádám jako pavouk síť,
jen jeden úplně bezstarostný den bych si přála mít,
Bez lží a přetvářky,
které trhají tu síť.
Na teňoučké provázky..

Je to všude kolem mě,
neviditelné ruce,
zvedající bezvládné tělo ze země.
Pak mě pohltí,
a řekne "pozdě děvče"
..už nepustí.

Slýchám jen "Nesmíš,
dělej,co chci já!"
Proč to nikoho nezajímá?
Ani nezáleží na tom,
jestli se to má..
Situace neměnná..
Autor Dev_LATea_princess, 14.08.2009
Přečteno 303x
Tipy 12
Poslední tipující: Churry, Gabi, Hantec, Zasněný básník, PPetrushka, Gabriel - Sinóda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco podobného si myslím hodně často, ty jsi to řekla za mě. ST jak vyšité.

15.08.2009 19:48:00 | Hantec

No nádhera :) hlavně, že nevidíš kolem sebe depresivní mraky :) ono je potřeba trochu se "povznést"
musím ti dát ST :)

15.08.2009 11:25:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí