Zní to jako konec?.....

Zní to jako konec?.....

Anotace: Je to jen výlev, mám pořád něco v hlavě tak používám psaní jako antidepresiva. Pořád to mám hlavě tak to musím napsat. Omluvte my chyby jsem blbá v pravopise XD. Jo a je to napsaný s pohledu kluka abyste si neříkali co to kecám...

Kdysi dávno,
Tam.
Když jsem si ještě říkal,
že tě dobře znám.
Lítal jsi a měl křídla,
Hrál sis se mnou na babu,
a ruka tvá mě chytla.
Tehdy jsem myslel,
že jsi přítel můj.
Tehdy jsem doufal,
že hloupostem mejm řekneš stůj.
Jenže pak už nebyl každej den skvělěj,
zeptat se tě?
Na to jsem nebyl smělěj.
Teď si to vyčítám,
proč jsem tak hloupej byl?
Dny bez tebe sčítám,
už nemám tak moc sil.
Zní to jako konec...
jako konec můj.
Chci být tvým přítelem,
pořád, prosím stůj.....
Pořad mi příteli, pořád mi scházíš,
Kam jsi se poděl, kdepak se strácíš?
Zní to jako konec?....... anděli.
Autor Sayuuu, 14.08.2009
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jo, mě to tam taky nesedělo ae nějak sem se u toho blokla a nemohla vymyslet nic jiného, ale děkuji.

14.08.2009 20:23:00 | Sayuuu

Určitě to má něco do sebe =) Možná bych se vyhla obratům jako "stůj co stůj".

14.08.2009 20:18:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí