Alkoholový dýchánek

Alkoholový dýchánek

Anotace: nadpis vypovídá.

Alkoholový dýchánek,
to je něco pro mě.
Jsem měkká jak chleba bochánek
a kyprá jak životodárná země.
Do mě se ponoř
a svou láskou mě umoř.
Ať slastí se prohýbám,
jinak nediv se, že Ti zahýbám.
Miluj mě a nenáviď,
můj život mi tiše nezáviď.
Stůj při mně i za mnou,
veď mě záludným tichem a černou tmou.
Když tohle vše splníš,
budu jen Tvá.
Jen pozor, ať to nezkazíš
a na vše hned budeme dva.
Alkoholový dýchánek,
to dnes už pro mě není.
Už nejsem TEN bochánek
a z chlastu už nemám potěšení.
Autor Arleen.D, 14.08.2009
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí