Byla

Byla

Anotace: Jen pár veršů...

Sbírka: Javorový list

Byla tu, není
jen krásné snění
koukal jsem na ní
jak na zjevení

Byla tu, není
vždy středem dění
sladká je vědomost
sladší je nevědění

Byla tu, není
z té šedi denní
odešla na cestu
na cestu k pochopení
Autor Morcant, 14.08.2009
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Javorinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí