Křičím..

Křičím..

Anotace: ...

Z půlnočních výkřiků do tmy,
stává se realita,
která nebolí.

/nenápadně tě užírá zevnitř/

myslet si jak je to fajn,
samota prokládaná úlety,
brečíš v posteli.

/jak tady zrovna není/

způsoby chování,
ve kterých se snažíš schovat,
zůstanou ztraceny.

/ navždy..? /
Autor Zambie, 15.08.2009
Přečteno 270x
Tipy 10
Poslední tipující: wigi.sama, jedam, Kávový Poutník, Bíša, Psavec, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Často křičím, nic se neozývá. Častěji brečím - nyní sama a to navěky.

20.08.2009 18:21:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí