Mistr lenosti

Mistr lenosti

Anotace: Mistr lenosti

Všichni mi říkají,
Že jsem líny.
Jsem z toho smutný,
Protože to tak není.

Já jsem mistr v lenosti.
Ne jen tak normálně.
Sleduj mojí klesající tendenci.
Že to jde bezbolestně.

Dívejte se na mě.
Užívejte si za mě.
Já mám lenosti v sobě více,
Než celá vaše generace.

Proč tedy nejsem vicemistr?
Proč jsem na druhém místě?
Protože se neškrábu na žádny lustr.
Protože velmi rád ležím na stejném místě.
Autor James Tony, 16.08.2009
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí