Teď všichni a pomalu

Teď všichni a pomalu

Anotace: Teď všichni a pomalu

Protože tvrdě spím,
tak vás moc prosím.
Pomalu a velice klidně
ukažte rukou na mě.

Řekněte
jak jen chcete.
To je on,
Tony, neboli Don.

Ten se rozhodl spát.
Prostě na tenhle svět srát.
Má už všeho po krk.
Už pro něj neudělá ani mrk.

Války, hladomor, znásilnění
a další, toho konec nikdy není.
On se už toho nechce účastnit.
Má touhu to ze stolu shodit.

Bohužel to není v jeho moci.
Už dávno není dítě noci.
Kdyby všichni usnuli jako on,
nebyl by na světě ten podělanej shon.

Proto se věnuje magii Voodo,
protože jedině to je ono.
Jedině přespat tuhle dobu.

Spát, usnout a o lepším zítřků snít.
To je to, co chce Tony zažít.
Autor James Tony, 16.08.2009
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý námět, mooooc

16.08.2009 23:58:00 | Ja-Mijina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí