Ona

Ona

Anotace: ....

Stála vedle Topolu

a pořád čuměla na KUbu

Nebylo jí to ani trochu blbý

protože nevěděla zdali je černý či bílý??

Tušila ,není to jen vidiná?

Ne, byla to vskutnu vidina ale trochu reálná

TAK SE ZBALILA a nohy ruce batoh a ty vlasy co ji vzadu vlali popadla a rychle běžěla a běžela

běžela tam do dáli tam kdeji nikdo nespatří

našla si tam keř

a do nej v plula jak ta zvěř

bylo tam těsno

tak radši sla na pařez

nojo tam nebylo tak dusno
Autor Dzevule, 17.08.2009
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí