Zklamán

Zklamán

Anotace: Zklamal jsem živote...

Chtěl jsem být veselý,
rozdávat radost,
bavit lidi.
Vy jste mě však donutili
být smutný.

Chtěl jsem být smutný,
nesmát se,být jen sám.
Vy jste mě ale donutili
brečet.

Nechtěl jsem brečet,
přesto jste mě donutili.

Jak život není nudný.
I když musíš klečet.
A snažil ses být tak milí...
Autor BP, 17.08.2009
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Prokešová, Duhová, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí