Osamělé stromy

Osamělé stromy

Anotace: *** tak nějak to je v životě.

Ani ty stromy v zahradě
nechtějí být osamělé.

Jablíčka je nezdobí.
Větvemi se dotýkají,
s lucernami ve větru
si pohrávají.

Nocí svítí přenádherně,
radost se rozhořela i ve mně.

Hledám hvězdy nad hlavou,
bloumám noční oblouhou.

Můj zrak se necítí osaměle,
ty lucerničky v očích mých,
vyvolaly tu změnu ve mně.

Léto, měj odvážné nápady,
světýlka naděje,
nechť nade mnou svítí.

Stanu se poslem krásného zítřka,
odhodím mlhu a otevřu svá víčka.

Osamělý ten, kdo neumí se dívat,
bohatý je ten, co umí snít
a světla štěstí vnímat.
Autor devcatko z jetele, 17.08.2009
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, jedam, Paulín, Bíša, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poetika krásná, čistá

07.09.2009 22:55:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí