Kdybych byla mužem

Kdybych byla mužem

Anotace: :o)

Vtělit se ve hmotu pradávnou ...

Zachytit mužovo neznámé ...

Procítit vítězství nad emocí ...

Odhalit tajemství ukryté v odlišnosti ...

Pohledem jeho shlédnout celý svět ...

Splodit potomka ...

Zasadit strom ....

Postavit dům ...

Pomilovat ženu ...

Poprat se na návsi před hospodou ...

Opít se do němoty ...

Plakat ...

Cítit ...

Popřemýšlet ...



... a pak se vrátit nazpět do svého těla ženy.
Autor Ráchel, 18.08.2009
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Indigo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavé pojetí...

21.11.2009 19:42:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí