Dlouhá chvíle

Dlouhá chvíle

Anotace: ležím na střeše svého vozu, kouřím a klidně přemýšlím o své dlouhé chvíli

Co je dlouhá chvíle člověka?
Je to možná božská odveta
za naše denodenní spěchání,
jež Bohu nejspíš hrůzu nahání.

Vidí nás - tečky v mraveništi
a přijde mu to jako na bojišti.
Ty kroky rychlejší než tep,
co oběhávají náš svět.

Tak dal nám krátké čekání,
které nás někdy zachrání
a zastaví nás na chvíli,
jen abychom ji prožili...
Autor mozec, 18.08.2009
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, UCET KE ZRUSENI, Le ver luisant, nejsembásník, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trocha filosofie neuškodí...

18.08.2009 10:02:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí