Zřítil se..

Zřítil se..

Anotace: .. vesmír celý

Zřítil se vesmír celý
dověděl jsem se o tom
pozdě, když pod postelí
vzbudil mě chlad, snad proto

horečně zvažoval jsem
jak mohl se tam dostat
tvor se svým s Mickey Mousem
z plyše, snad chtěl překousat

se spolu s ním ven z bídy
bezvesmírného stavu
kolem pranic nevidí
jenom tu myší hlavu..

Jak přežilas tu zkázu
zda plyšáka máš taky?
mé IQ na bodu mrazu
jestli mám ještě ňáký

zkusí vše chápat správně
co jiné mi teď zbývá
neztratit hračku hlavně
- chytře se na mne dívá (!?)
Autor Petbab, 18.08.2009
Přečteno 323x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Adie.80, Kars, sophia92, Psavec, Nergal, padající do neznáma, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...když už i celý vesmír, tak to jde vše do záhuby

18.08.2009 18:31:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí