Tvář necítí přítomnost

Tvář necítí přítomnost

Anotace: jistě.:)

oči poblázněných můz

strana jedna
vidět chlapce
s přejícími šedými kruhy
v koutcích úst

"I don't belong to you."

slova s přestárlých repráků
slova lesknoucí se šerem

"This body isn't my home."

verše šeptané do uší starých můr
verše za zkratkou P.S.
verše na oplátku

strana sto
století chlapci
plivají na kolejích
už jen pěnu

"This body is my prison."

vyplašíš ptáky když budeš křičet
křik ti zkřiví ústa dítě..
že zase čteš?...

strana tisíc
šílení chlapci
se vrací domů
ke svým žadonícím psům a matkám

"This place isn't my home."

tisíc strašáků zpívá do uší
Autor DIDADA, 19.08.2009
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, Ja-Mijina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí