Pokrok v nás

Pokrok v nás

Anotace: na tuto skutečnost vám kašlu

nastavím ti tvář s hnijícím ohryzkem
budeme přátelé?!
máme si co povídat
v libozvučných kalužinách

jsme v barevným městě
s žlutýma nápisama kontejnerů
kýváme si na pozdrav
ležérně
jo
jistě...

dětičky s rozbitým obličejíčkem
jsme tak naivní v tomhle dominu
černo-bíle se smějící figurky

trhat si červený vzpomínky na život
za uchem tak ironicky ladí s osudem

zápisky o tisíciletých prokletích...

stydím se
za šeď přes oči
za lístky papíru
za útěk...

lepí se mi na paty


vrací se červená slečinka
lhářko!
lhářko!
lhářko!
Chce tě...
Autor DIDADA, 19.08.2009
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Manstein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je taky dost dobrá, nutí mě to přemýšlet, a mám pocit, že to chápu...

07.09.2009 20:02:00 | Manstein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí