Než jsi začal

Než jsi začal

Anotace: pro jednoho přítele 19.8.2009

Byl jsi odrazem
v poháru vína
jehož hladinu jsi zčeřil
dotykem svých rtů
v jediném hořkém polibku

Byl jsi obrazem
roztaveného ticha
které jsem rozetřela po stěnách
svého pokoje po tom
co jsi promluvil

Byla jsem Alenkou
v stínu za zrcadlem
kde jsem se chtěla ukrýt
do tvé náruče
před útoky slov z diktafonu

Byla jsem Alenkou
v říši barev
nanesených nedbale na paletu
než jsi začal
malovat
Autor Kristine Clary-Aldringen, 19.08.2009
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Blana, enigman, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pak to začalo...

20.08.2009 00:57:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí