Slzy, co pálí v očích...

Slzy, co pálí v očích...

Úsměv, co pohladí na duši.
Dotek, co zahřeje na kůži.

Slzy,co palí v očích....

Polibek, co dá šanci lásce.
Srdce, co ukáže pocity svoje.

Slzy, co pálí v očích...

Slova, co dokáží zabít.
Jed v žilách, co má moc vše pohltit.

Slzy, co pálí v očích...

Noc, co přichází tiše.
Miluji tě, se říká těžce.

Slzy, co pálí v očích...

Odpuštění, co nejde dát.
Trest za to musím brát.

Slzy, co pálí v očích...

Zrada, co nejde vzít zpět.
Modlitby, co nejdou vyslyšet.

Slzy, co pálí v očích...
Autor anděl s černou duší, 20.08.2009
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí