Andělé s očima vrahů

Andělé s očima vrahů

Anotace: you're swine but i like your style :D:D

jistě,pokoutní prodavači jehlových úsměvů
i my jsme věřili
ano, slečno šklebící se narůžovelými rty
i my jsme toužili proběhnout se propastí rozkoše..

lezeš s křečovitě zataženými údy
ty pitvořivý brouku
chytili jsme tě zády k sobě
a nemohjsme se
tou bolestí, smíchu ani nabažit

ne, neschováváme nic v kapsách
jen lístky
popsané příliš nežádoucími slovy
živoucích příběhů

nepochopená psaníčka za okny
neskrýváme se
ne
labužnicky pojídáme touhu¨znechuceně se válíme pod ostny karafiátů

bílíme svět na černo

v pustině, v poušti
v krvi stromů

hledáme své bratry
Autor DIDADA, 20.08.2009
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurelius, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když najdeme anděla
co prosí o slzy
a utře je z tváře
pak brzy
spatří zaře
co nahle se smutně
tvářila

20.08.2009 15:15:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí