Čierna vdova..

Čierna vdova..

Anotace: .. je meno pulzaru B1957+20 http://chandra.harvard.edu/photo/2003/b1957/b1957_ill1.jpg

Ani neviem, kam letím
slzy k očiam primrzli
na čele okom tretím
vidím, čo vidím - kúzli?

predo mnou ohromná je
vesmírna Čierna vdova
svadobný šat jej vlaje
ja krídla mám z olova

v čele sa skvie briliantový
diadém, pulzar z plazmy
cez počítač kvantový
volá na mňa - poď, zhas mi

bozkom ten skvost, sa pritúľ
pod závojom mám telo
len tvoju v srdci skrytú
lásku, moje by chcelo

srdce, čo veky čaká
na teba, kým sa zjavíš
nech ťa na Zem nezláka
ľudský cit.. stlieš, sa spáliš

ani neviem, kam letím
a či som nezaostal
na čele s okom tretím
(kým s dvomi som si pospal)
Autor Petbab, 20.08.2009
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, padající do neznáma, Psavec, labuť, destovecka, Květka Š., Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí