Bloudění

Bloudění

Anotace: nemusí vám to dávat smysl, nejspíš ani nebude, ale vadí to tolik? tak to prostě je, tam uvnitř, v nás, někdy nacházíme věci pro které slova nenacházejí smysl

Chytám se padajících hvězd
jako záchranného lana
na němž zhoupnu se
jednou takhle z rána
a poznám krásu cizích měst
kde tajemství nalezneš
v temných uličkách mé duše,
které tam zanechali dávní nájemníci.
tak vydávám se dál
ve tmě, jen držíc svíci
bloudím mezi načechranými obláčky
a padám vzhůru
mezi nestvůrnými chapadly
až do krvavé omáčky
kam ostré střepy napadly
když rozbilo se zrcadlo
ve kterém můj člun ztroskotal snáz
když mě to tenkrát napadlo
napsat ti stručný a jasný vzkaz
jehlou do mých očí:
Prosím, přijď si pro mě než umřu!
Autor Trauma, 20.08.2009
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Earl, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pocitovka a mě se líbí... Vítej!

20.08.2009 17:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí