Navěky jedině Tobískovi

Navěky jedině Tobískovi

Anotace: Když nemá operaci moje Korinka, tak mi odešla má poslední útěcha, Toby! Vrať se!!!! Nikdo NIKDY nepochopí.. ať si žvatlá, co chce. Nezvládnu to, nezvládla jsem to. Už jsem to vzdala a padám do propasti.

Všechny pokusy jsem nyní vzdala.
Pro Tebe jsem si život vzala.

O
/!\____O ,
/.\.....(,,)..

Duch dívčin stoupá vzhůru do nebe,
S poslední myšlenkou jenom na tebe.
„Příjmám tento osud, či chcete-li prokletí.
Neb nic mě tu neudrží den a celá staletí.
Přijímám tento čistý život nový.
Má poslední vzpomínka patří Tobískovi.“

Již shledávám se s ním - s mým bombasem.
Líbám jej a omlouvám se, jestli lhala jsem.
Ikdyž čas dál klidně plyne,
Mé srdce ve mně tiše hyne.
Snad si můj bombas v nebíčku hoví,
Navěky jedině Tobískovi!
Autor wigi.sama, 20.08.2009
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S touto vzpomínkou určitě v nebi je :-)

25.08.2009 11:19:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí