Chci jenom tebe

Chci jenom tebe

Anotace: ...

Naše láska je, byla a bude věčná,
mně se zdá být nekonečná.
Jen věrnost ti slibuju,
ale hned toho lituju.
Vím, že tě moc trápím,
v slzách se utápím.
Ty si nezasloužíš moji zlost,
čím to bude? Mám tě dost?
Já miluji tě strašně moc,
sním o tobě každou noc.
Promiň mi vše, čím tě zraňuju,
já chci jenom tebe,
to slibuju!
Autor Prdloušek, 21.08.2009
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí