SMRTKA

SMRTKA

Anotace: tuctová báseň o SMRTI

Černou nocí s kosou v ruce kráčí
Její zarudlá tvář cení zuby dračí
Chodí pomalu s artritidou v koleni
Vždycky má práci a nikdy nelení

Jakmile Slunce za hory blízké zapadne
Hned první obět pod krkem popadne
Kosou rychle skončí její cestu života
Nemá špatné svědomí, vždyť je to její robota

Každý den další tucty mrtvých
A naše smrtka o lásce prd ví
Jediné co jí útěchu skýtá
Je když po ránu padlé počítá
Autor Fačo, 23.08.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no. neni to zadna svetoborna basen, ale zase spatna taky neni,. takovej prumer.

23.08.2009 12:59:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí