Vesmírná pomoc

Vesmírná pomoc

Anotace: napsaná asi před dvěma měsíci...

Jen tak se dívám
na balíky se
a přemýšlím..

Přemýšlím, proč se to stalo,
že chytrých lidí na planetě moc nezůstalo.
Snad byli schovaní ve vesmíru
a žili ve smíru s marťany.
Báli se přiblížit na Zemi
jen z Marsu se na nás koukali.

Museli všechno zapsat,
co viděli a slyšeli,
a potom zápisky svoje
nákuem nardařbůh poslali.

Tak dostanou se k nám myšlenky,
co nemůžeme čekat.
Prostě přiletí z vesmíru
a z hlupáka stane se hvězda.

Intelekti pak zemřeli
a na Zemi nastal chaos,
když místo myšlenek z neznáma
roboti plazí se za náma.
Autor DNA, 23.08.2009
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí