Geisha

Geisha

Anotace: Inspirace filmem Geisha, senchou a wasabi....

Tvář má dokonalou,
pohyby ladné,
krásu neskonalou,
křivky vábné

nemá však výstřih hlubší než-li duši,
duši však nesmí nikdy ukázat,
i kdyby zamilovaná byla po uši,
nesmí svůj cit najevo dát

lehce odkrývá zápěstí,
nalévá saké,
usmívá se beze lsti,
její sokyně však také

v té kráse a dokonalosti skrývá se žal,
sama po nocích doma pláče,
že tento život srdce jí vzal,
je krásná, má vše, radostí neskáče
Autor Sllunce, 24.08.2009
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: hašlerka, Alasea, labuť, Jamesow, Markeťák713
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s Labuťkou

24.08.2009 20:02:00 | hašlerka

pěkně napsaná inspirace,líbí...ST.

24.08.2009 18:08:00 | Acham

Ten film je moc krásný...

24.08.2009 17:45:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí