růžovo-fialová

růžovo-fialová

Anotace: taková do růžovo fialova, chci to poslat jedny holce, co tyhle dvě barvy miluje, která se se mnou rozešla.. pora´dte mi pls, jestli to neni trapný a jestli se to rýmuje atakdál... děkujuu

Růžová

V zahradách, kde cesty jsou dlážděné Růženíny
a jahodový puding prší z fontán
kde v kapkách deště rozvírající jsou lekníny
a jazykem plameňáků sluch je líbán.

Tam kde vzduch je cítit třešňovými květy
a Růže s Mečíky tančí se sluncem,
maloval jsem krásku s růžovými šaty
mým těžkým, naivním, zlomeným štětcem…

Fialová

V zámku nekonečných chodeb purpurových koberců
a tisíce tisíců obrazů, ametysty lemovaných,
na plátně fialka, místo vznešených šlechticů,
ve vázách potom mateřídoušky, do pár snopků svázaných..

Sál plný dvořanů ve fialových bambulích,
stále jen a jen mlčících,
všude kolem hladký borůvkový sníh,
nadějí rozplývajících…
Autor ufarsin, 25.08.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prej si nemůžu dát tip vlastnímu dílu =D

31.08.2009 12:52:00 | ufarsin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí