Kameny

Kameny

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Dnes jsem udělala skvělou věc
zbavila jsem se závaží
vše, co mě tíží, nakonec
odhazuji s nebývalou kuráží
jsem dobře známá tím
že rychle spálím mosty
tak odtrhávám od sebe
bolestivé hosty
položíš šutr a myslíš si
že je to kámen základní
těch šutrů co jsem položila
těch zbytečných hodin a dní
ten, co jsem dneska zahodila
dopadl na začátek toho mostu
který jsem chtěla zničit
ač chci, tak nechci dát šanci
tomu zvanému a nezvanému hostu
v červí díře přece
nemůže začít něco klíčit
Autor Silvie, 25.08.2009
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí