Hon

Hon

Anotace: ...

Hon

Pronásledován kletbou
Škodná na honu smečkou psů

Nemáš kam utéct, kam se skrýt
Všude tě najdou

Cítí tvůj strach
A slyší zběsilý tlukot tvého srdce

Běžíš o překot mezi stromy
Spadané listí ti podklouzává pod nohama

Smečka štěkajících psů ti je v patách
Připomínají stohlavou saň

Pronásledován kletbou
Kterou seslali na tebe ti, kteří dnes hon pořádají

Běžíš lesem
Nikde není místo, kde bys je setřásl

Běžíš a nevíš vlastně kam
Sotva popadáš dech, skoro cítíš jejich dech na svých zádech

Ten les musí mít někde konec
Ale ten hon ne

Neutečeš, nemáš nárok
Kletbu nelze smýt z těla

Vypálila se ti do masa jako vina do duše
Budeš muset před ní navždy utíkat

A psi jsou blíž a blíž
Téměř cítíš jejich zuby ve svém těle

Jak vytrhávají ti kusy masa
Jak prokousávají ti krk a ty se dusíš vlastní krví

Tvůj pach potu vryl se psům do mozků
Stejně jako tvůj tlukot srdce

Poznají ho i v tom největším davu
Poznají a najdou tě všude

Jsou to lovečtí psi
Jsou vycvičeni tě najít

Je to jejich přirozenost
Jejich úděl

Je to jejich prokletí
Autor Jesper, 26.08.2009
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí