Zlý /Bad/

Zlý /Bad/

Anotace: Další hit Michaela Jacksona :-)

ZLÝ
/BAD/


Tvá tvář je má
Vrásky nemá
Ukaž mi svojí
Tu skrýš zmijí.

Já říkám Ti
Jsme kámoši
Tak nezjizvi
Mi duši mou.

Já vidím Tě
Tvé perutě
Mám sto chutí
Uhodit Tě.

Tak nech mě být
Já říkám Ti
Já Tvou hru znám
Grif na ní mám.

Tak odstup ode mě dál
Tak abych se Ti smál
Rozjedeme se v dobrém
Neříkej mi tedy že jsem, že jsem

Že jsem zlý
Jsem zlý
A surový
Ty víš, že zlý
Má Tvý
Myšlenky.
Ty víš, že zlí
Jsou Tví
Nepřátelé.
Jak parta má svůj záměr,
Tak i já mám
Tak kdo je tu zlý?!

V mém životě
Problémy jsou
Tvé, mimoděk
Teprv budou.

Nekaž mi to
Chci ještě žít
Postav se tam
A nech mě být.
/Raděj/

Tak zkus už být
Normální kluk
Nechci se bít
Dělat humbuk.

Tak odstup ode mě dál
Tak abych se Ti smál
Rozjedeme se v dobrém
Neříkej mi tedy že jsem, že jsem

Že jsem zlý
Jsem zlý
A surový
Ty víš, že zlý
Má Tvý
Myšlenky.
Ty víš, že zlí
Jsou Tví
Nepřátelé.
Jak parta má svůj záměr,
Tak i já mám
Tak kdo je tu zlý?!
Autor Zasněný básník, 26.08.2009
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: staruska, Pešulka, Dev_LATea_princess, Danik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myšlenka dobrá a myslím, že z diktátů jsi míval za jedna - dobrá práce

09.09.2009 13:20:00 | staruska

Krásná jako vždycky...vážně...jen tak dál :) ST

26.08.2009 19:52:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí