JSEM…

JSEM…

Anotace: o hledání sebe samotného....

Jsem otrokářem s obrovskou mocí,
mám kouli na noze a pracuji v noci.
Jako dívka z puritánské rodiny,
královnou notoriků nevrlé spodiny.
Moje oči už nevidí ničemu,
v dáli jsem uviděl proletět kačenu.
Bankovkami si doutníky svoje zapaluji,
pro pár drobných v podchodu prospěvuji.
Zapřísáhlým abstinentem, který jen vodu pije,
přitom pivním skautem, co se dnes hrozivě zlije.

Kdo a kým já jsem snad někdy zjistím,
nevím kdy, možná až v životě příštím.
Trochu se bojím, čemu já dozvím se,
zda-li mne přepadne hluboká deprese.
Doufám,že radostí do vzduchu vyskočím,
potom to s bravurou ohromně roztočím.
Autor Fačo, 26.08.2009
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí