Avaritia

Avaritia

Anotace: druhý smrtelný hřích

Sbírka: Sedm smrtelných hříchů

Avaritia

Sedíme na hrnci peněz
Jako slepice na vejcích
A šťastně kdákáme
Krademe u přátel, krademe u rodiny
Okrádáme i sebe, jen abychom toho ukradli co nejvíc
Kapsy plné šperků nás stahují do hlubin
Šťastně se shlížíme v lesku diamantů
Sny plné zlata
Sny plné majetku
Jsou to noční můry, protože nikdy nemáme dost
Jako paraziti se snažíme najít hostitele
A vysát jeho tělo, získat duši, majetek a cennosti
Sladce se přitom usmíváme
Jsme prolhaní
Nic není dost drahé a vzácné
Láskou své bohatství jíme
A tloustneme
Mince nás tlačí v žaludcích
A my bolestivě naříkáme, když polykáme další sousta
Autor Jesper, 27.08.2009
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí