Invidia

Invidia

Anotace: třetí smrtelný hřích

Sbírka: Sedm smrtelných hříchů

Invidia

Toužíme, toužíme!
Krademe jiným, co je jejich
Kleptomanie v odrazu lžíce
Vztahujeme dlouhé prsty k pokladům
Které nám neříkají pane, paní
Lačně stojíme před honosnými domy
A necháváme je rozebrat cihlu po cihle
Abychom si je složili na svých zahrádkách
Místo sádrových trpaslíků
Puzzle pro náročné
Zlostně skřípeme zuby
Když se odrážíme na povrchu drahých limuzín
Vydáme rozkazy, spleteme sítě
A vše si přivlastníme
Nejsme střední třída
My jste vyšší horní třída
Ale to nám nestačí
Toužíme!
Bolestivě
Musíme to získat, musíme vám to vzít!
Neboť to bylo stvořeno pro nás
Budeme střílet, bodat, podávat jed
Jen abychom mohli dědit
A nakonec zdědíme i to poslední
Zdědíme smrt
Autor Jesper, 27.08.2009
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí